Ex-vriend Michelle Drost: "Ik heb haar niet gedwongen tot diefstal"

13 april 2012 om 02:17
De ex-vriend van de 22-jarige Michelle Drost uit Sint Pancras ontkent dat hij zijn voormalige vriendin heeft gedwongen om diefstallen te plegen in het westen van Brabant. Michelle werd in januari door haar familie als vermist opgegeven nadat ze niet thuis was gekomen van haar werk. Ze werd vorige week gevonden in Breda.
Geschreven door

De familie van Michelle vertrouwde haar toenmalige vriend Gerben niet. In het programma Vermist vertelde Michelle dat ze haar ex-vriend een pathologische leugenaar vond. Daarnaast zou ze doodsbenauwd zijn geweest voor hem. "Ik werd gedwongen om te stelen en deed dat omdat ik vertrouwen in hem had." De twee beraamden meerdere diefstallen in het westelijke deel van Brabant.
CocaïnegebruikGerben voelde zich vrijdagavond geroepen om zijn kant van het verhaal te vertellen. Tegenover presentator Jaap Jongbloed vertelde de ex-vriend van Michelle dat hij onder invloed was van cocaïne. "Ik bleef de hoop houden dat we er uit zouden komen."
Michelle's ouders verklaarden dat ze een bloedhekel hadden aan Gerben. "Ik kan het me voorstellen, ja. Maar ik ben met Michelle gevlucht omdat haar ouders niet wilden dat ze met mij was. Michelle wilde wel met mij door. Ze houdt van me."

Wachten op privacy instellingen...