FC Den Bosch haalt Belg Jelle de Bock van FC Eindhoven

14 juni 2012 om 18:00
nl
FC Den Bosch heeft zich vrijdag versterkt met verdediger Jelle de Bock. De Belg komt over van FC Eindhoven. Daar liep zijn contract af. De Bock tekent in Den Bosch een tweejarig contract.
Geschreven door

"Er was veel interesse voor Jelle", vertelt technisch directeur Fred van der Hoorn van FC Den Bosch. "We zijn blij dat hij voor FC Den Bosch heeft gekozen. Jelle is een moderne, snelle, kopsterke centrale verdediger met doorgroeimogelijkheden."
"Hij heeft een uitstekende topsportmentaliteit en past in ons plaatje voor komend seizoen. Het afgelopen jaar heeft hij wat pech gehad met een spierblessure, maar nu is hij weer helemaal fit. Met de komst van Jelle is het grootste deel van onze selectie rond.”
De Bock begon met voetballen bij het Belgische Eendracht Aalst en Club Brugge. PSV haalde hem naar Nederland, maar daar wist de verdediger niet door te breken. Dat lukte hem wel een divisie lager, bij FC Eindhoven. Hij speelde, verdeeld over twee periodes, vier jaar aan de Aalsterweg. Tussendoor kwam De Bock nog een seizoen uit voor Helmond Sport.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.