Eigenaar Café Anvers in Tilburg niet-roker van 2012

24 juni 2012 om 21:29
nl
Rob Michelsen, eigenaar van café Anvers en restaurant De Sinjoor in Tilburg, is uitgeroepen tot niet-roker van 2012. Hij kreeg de prijs van duizend euro maandagavond uitgereikt op het stadhuis van Tilburg.
Geschreven door

Michelsen kreeg de prijs uit handen van een bestuurslid van de niet-rokersorganisatie Clean Air Nederland. De café-uitbater kreeg de prijs omdat hij met café Anvers niet langer in de Misset Café top 100 wil staan zolang daar nog horecazaken in zijn opgenomen die roken toestaan.
Michielsen is fervent tegenstander van roken in zijn zaak, omdat hij een rookvrije werkplek voor zijn medewerkers belangrijk vindt.
Geen Doutzen Kroes of Frank de BoerAndere genomineerden voor de titel niet-roker van het jaar waren Doutzen Kroes, Frank de Boer, en minister Henk Kamp, maar de prijs ging dus naar de Tilburgse kroegbaas.
De Rooi PannenMichielsen verdubbelt de prijs en doneert dat bedrag aan de horecaopleiding van De Rooi Pannen in Tilburg, in de hoop dat daar meer aandacht wordt besteed aan de problematiek van roken in de horeca.
Eerdere winnaars van de titel niet-roker van het jaar waren onder meer Anne Vondeling, Richard Krajicek, Maartje van Weegen, Peter R. de Vries, Gerard Spong en Ab Klink.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.