Video

Invallen Tilburg: justitie is nog steeds aan het tellen

21 augustus 2012 om 21:14
nl
De politie-invallen dinsdagochtend in Tilburg van dinsdagochtend hebben meer opgeleverd dan tot nu toe bekend is gemaakt. Er werd onder meer 800.000 euro aan contant geld gevonden. Justitie meldde woensdagmiddag dat ze nog steeds aan het tellen is. Vrijdag wordt bekend gemaakt hoeveel geld en spullen er precies in beslag zijn genomen.
Geschreven door

Het onderzoek is gericht tegen een crimineel netwerk, dat grotendeels uit leden van één familie bestaat. De twaalf verdachten die dinsdag bij de actie werden opgepakt, worden vrijdag voorgeleid.
'Afpakdag'De politie Midden- en West-Brabant doorzocht dinsdag in het kader van een 'afpakdag' twaalf huizen en drie garages in Tilburg. Het geld zat verstopt in het plafond, onder een kluis en was begraven in de achtertuin.
Het doel van de actie was de criminelen direct te treffen door goederen in beslag te nemen. De buit van dinsdag bevatte naast de 800.000 euro onder meer drie vakantiechalets, 28 bankrekeningen, tien voertuigen en diverse sieraden en dure horloges.
Ook in UdenhoutDe invallen begonnen op de Ingenhovenlaan in Tilburg-Noord. De actie speelde zich verspreid over de stad af. Ook in de Udenhoutse wijk De Kuil en het Zeeuwse Nieuwvliet en Oostkapelle werd gezocht naar geld en wiet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.