Vrouw met kind steelt zestien linkerschoenen in Zundert - Omroep Brabant

Vrouw met kind steelt zestien linkerschoenen in Zundert

21 augustus 2012 om 13:37
Een 26-jarige Ierse vrouw heeft dinsdagmiddag bij een schoenenzaak in Zundert zestien linkerschoenen gestolen. Ze had haar kind bij zich toen ze de winkel leegroofde.
Geschreven door

De eigenaar van de schoenwinkel betrapte de vrouw. Ze had de moderne kinderslippers in haar tas gedaan en liep zonder af te rekenen naar buiten. "Ik begrijp niet zo goed waarom ze de slippers stal. Overal hangen briefjes dat je om de rechterschoen kunt vragen om te passen. Maar ja, als je te beroerd bent om te lezen."
Stelen met klein kindIn de winkel hangen overal camera's, dus de diefstal is gefilmd. Het was even flinke consternatie in de zaak. "De vrouw had een klein kind bij zich", aldus de eigenaar. "Het is heel triest allemaal."
Hoewel de Ierse dievegge meteen haar excuses maakte, haalde de eigenaar er de politie bij. "Al steel je hier een schoenveter, ik doe altijd aangifte."
De politie heeft de schoenendief aangehouden. Ze kreeg een boete van 340 euro. Wat de vrouw met alleen linkerschoenen van plan was, is niet bekend.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...