Advertentie
Kookprijs Zilveren Champignon naar Monique Nefkens van Cream uit Berkel-Enschot
1 oktober 2012 om 20:31
nl
Monique Nefkens van cateringbedrijf bedrijf Cream uit Berkel-Enschot heeft de Zilveren Champignon gewonnen. Dat is een prestigieuze kookprijs.
De finale van de kookwedstrijd werd gehouden op het terrein van de Floriade, in het Huis van de Smaak in Venlo. Nefkens versloeg in de eindstrijd onder anderen Rob van Wijnen van het sterrenrestaurant Boréas uit Heeze en Rob van der Veeken van restaurant De Hofstee in Bladel.
Blij met de overwinningWinnares Monique Nefkens reageert enthousiast over de finale: "Ik vond het al een hele eer om in de finale te mogen staan van de Zilveren Champignon en nu heb ik nog gewonnen ook, mijn geluk kan niet op. Dit publiek heeft me zelfs tranen van vreugde bezorgd."
Met de overwinning verdiende Nefkens een Peugeot 107. De andere finalisten kregen in totaal een bedrag van 1750 euro.
Advertentie
Advertentie