De Harense Smid moet snijden wegens zuinige consument

30 oktober 2012 om 17:45
nl
Elektronicawinkelketen De Harense Smid gaat snijden in de kosten omdat er in de 47 winkels de laatste jaren steeds minder wordt verdiend. Door de economische crisis houden de klanten hun hand op de knip. Dinsdag werden de vakbonden op het hoofdkantoor in Oss door de directie geïnformeerd over maatregelen.
Geschreven door

Omdat het slechte nieuws dinsdag en woensdag aan de ruim 700 medewerkers wordt verteld, willen FNV Bondgenoten en de CNV Dienstenbond nog geen details geven over de omvang van de reorganisatie. Volgens Ron Peeters van FNV Bondgenoten is het in elk geval niet zo dat De Harense Smid op omvallen staat.
Donderdag verklaring Harense SmidDonderdag komt het bedrijf met een eigen verklaring. Het personeel van elektronicaketen De Harense Smid werd gevraagd dinsdag naar het hoofdkantoor in Oss te komen. Daar werden medewerkers geïnformeerd over de reorganisatie die het bedrijf door gaat voeren, volgens vakbond FNV Bondgenoten.
Wat er precies aan de hand is met De Harense Smid is nog onduidelijk. FNV Bondgenoten en de CNV Dienstenbond hadden dinsdag een gesprek met de directie van het bedrijf. De vakbonden willen echter geen details geven over dat gesprek.
De Harense Smid heeft 47 winkels, waarvan twee in België.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.