Omgekomen bouwvakker Eindhoven is Kees Gloudemans (54) uit Heesch

16 december 2012 om 09:53
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
(foto: Hans van Hamersveld/SQ Vision)
1/2 Hulpdiensten zoeken naar de bouwvakker in Eindhoven
De bouwvakker die vrijdagnacht dood werd gevonden op een bouwplaats aan de Oirschotsedijk in Eindhoven, is Kees Gloudemans uit Heesch. Dat bevestigt zijn broer René (51) zondag.
Geschreven door

Gloudemans kwam vrijdagmiddag om het leven toen een deel van het gebouw van de nieuwe Internationale School in Eindhoven instortte. Dat gebeurde toen er beton werd gestort in het nieuwe entreegebouw.
Op het moment van het ongeluk was de 54-jarige Gloudemans net klaar met zijn werk onder de vloer. Van hem werd na het ongeval niets meer vernomen. Hulpdiensten zochten met kraanwagens de hele avond naar de man. Pas 's nachts werd hij gevonden.
Broers en zoon uit HeeschGloudemans was samen met drie andere bouwvakkers aan het werk op het terrein. Volgens het Brabants Dagblad ging het om zijn 51-jarige broer en zijn 28-jarige neef uit Heesch, die samen een bouwbedrijf hebben. De broer en de neef raakten lichtgewond. Een 44-jarige man uit Macharen liep naar verluidt botbreuken op.
De arbeidsinspectie doet nog onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval. De inspectie wil weten waarom de vloer is ingestort en krijgt assistentie van de technische recherche. Een politiewoordvoerder zegt zondag dat het onderzoek maandag wordt hervat. De broer van Kees Gloudemans, René, denkt dat het een constructiefout was.

Wachten op privacy instellingen...