Frans Bauer in Glazen Huis 3FM: bizar feest met wereldrecord en moppentappen - Omroep Brabant

Frans Bauer in Glazen Huis 3FM: bizar feest met wereldrecord en moppentappen

19 december 2012 om 09:03
nl
Frans Bauer uit Fijnaart heeft genoten van zijn avond in het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Naast een poging om het wereldrecord polonaise lopen te verbreken, trad hij op als moppentapper.
Geschreven door

"Het is supergezellig geweest in het Glazen Huis. Mensen bleven heel de avond komen met geld en aanvragen", vertelt Frans woensdagochtend na een nachtje doortrekken. Zijn tijd zit er nu op in het Glazen Huis, Gers Pardoel uit Kaatsheuvel verblijft woensdagnacht in het huis.
Wereldrecord polonaise lopenOf hij het wereldrecord polonaise lopen heeft verbroken is nog niet helemaal duidelijk. "Naar onze mening hebben we het verbroken maar we hebben niet kunnen tellen hoeveel er mee deden. Het waren wel honderden mensen. Dus voor ons is het een succes geweest." Gelukkig is het record voor Frans niet het belangrijkste, 'het gaat om de centjes'.
Er werd ook veel gelachen in het Glazen Huis want Frans trad op als moppentapper, de ene na de andere mop rolde uit zijn mouw. "Het is een ongelofelijk leuke nacht geweest, echt een bizar feest", aldus Frans.
3FM Serious Request haalt geld op voor het Rode Kruis om babysterfte tegen te gaan. Bauer ging bij de opening van het Glazen Huis en daarmee de start van 3FM Serious Request tegelijk met de dj's naar binnen. Om negen uur sloot Carice van Houten de dj's Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra op met de zanger.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.