Man die dode vrouw Berghemseweg Oss vond meldt zich

3 januari 2013 om 17:54
nl
De voorbijganger die dinsdag het lichaam van een vrouw vond in een tuin aan de Berghemseweg in Oss, heeft zich donderdagmiddag bij de politie gemeld. Dat heeft de politie donderdag laten weten. De identiteit van de dode vrouw is waarschijnlijk vastgesteld.
Geschreven door

De man liet dinsdag zijn hond uit en vond de vrouw in de tuin. De vrouw is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. De wandelaar waarschuwde de bewoners, maar ging er toen vandoor. De politie zocht dinsdag nog met een helikopter naar de man. Het is nog onduidelijk waarom hij zich nu pas heeft gemeld.
De politie weet wie de vrouw is, maar heeft haar identiteit nog niet definitief kunnen vaststellen. Eerst moeten nabestaanden op de hoogte worden gebracht, aldus een woordvoerder.
Sporenonderzoek in parkAgenten hielden donderdagochtend nog een sporenonderzoek in een park in de Schadewijk in Oss. Ongeveer zestig ME'ers zochten naar sporen in een park vlakbij de Berghemseweg en de N329. Daarbij zouden ook speurhonden zijn ingezet.
De politie wil niet aangeven waar de agenten precies naar zochten. Het is onbekend of ze iets hebben gevonden. Dat mag de woordvoerder in belang van het onderzoek niet zeggen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.