Vermoorde vrouw (48) in Oss komt uit Enschede, geruchten over internetdate

4 januari 2013 om 14:31
nl
De vrouw die op nieuwsjaarsochtend dood werd gevonden in de voortuin van een woning aan de Berghemseweg in Oss, is een 48-jarige vrouw uit Enschede. Dat heeft de politie vrijdag laten weten.
Geschreven door

De vrouw is dinsdag door een misdrijf om het leven gekomen. Het is niet bekend hoe de vrouw is vermoord. De politie doet daar nog onderzoek naar.
Geruchten over internetdateDe politie kan niet zeggen waarom de vrouw uit Enschede in Oss was. Er zijn geruchten dat zij vanwege een internetdate in de stad was, maar dit kan persvoorlichter Eric Passchier niet bevestigen of ontkennen. "Dit is iets wat we niet kunnen bevestigen. We zijn druk bezig om dit te onderzoeken."
In een park vlakbij de Berghemseweg werd donderdag een sporenonderzoek gehouden. Daarbij werden zestig ME'ers ingezet. De politie wilde in het belang van het onderzoek niet aangeven waar de agenten precies naar zochten. Er zijn in ieder geval enkele voorwerpen veiliggesteld waarvan 'de eventuele relevantie moet worden onderzocht', aldus de politie.
Getuige dacht dat 'balletje wel zou rollen'De voorbijganger die de vrouw dinsdag bij het huis vond, meldde zich donderdagmiddag bij de politie. Volgens Passchier deed hij dat pas enkele dagen later, omdat de getuige dacht dat 'het balletje wel zou rollen'. De man had niet verwacht dat de politie dringend naar hem op zoek was.
De tandartsenpraktijk naast het huis waar de vrouw werd gevonden, is inmiddels weer open. De praktijk was vanwege de kerstvakantie gesloten. Een medewerker zegt geschrokken te zijn van de moord, maar geen idee te hebben van de werkelijke toedracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.