Video

Politie laat foto dode vrouw (48) in Oss zien

14 januari 2013 om 20:09
nl
Het opsporingsprogramma Bureau Brabant heeft maandagavond de foto getoond van de 48-jarige vrouw uit Enschede die op nieuwjaarsochtend dood werd gevonden in een voortuin in Oss. Ze werd op oudjaar nog gezien in Berghem en Oss.
Geschreven door

De blanke vrouw was maandagmiddag om twee uur met de trein aangekomen in Oss. Volgens de politie had ze een rolkoffer bij zich. De vrouw werd op die dag nog gezien in Oss en Berghem. De politie zoekt getuigen.
Het lichaam van de vrouw werd dinsdagochtend in een voortuin aan de Berghemseweg gevonden. Ze was door een misdrijf om het leven gekomen. De vrouw had bruin haar, een tenger postuur en was 1.68 meter. Ze droeg een bruine, gewatteerde jas met capuchon toen ze werd gevonden.  
Veel onduidelijkheidEr is nog veel onduidelijk over de zaak. De politie hoopt met de foto van de vrouw in contact te komen met getuigen. De politie zocht pas op verschillende plekken in de omgeving naar sporen. Daarbij werd in ieder geval een koffer met inhoud gevonden. Of het om de rolkoffer van de vrouw gaat, is niet bekend. De politie wil weinig bekendmaken over de zaak.
Volgens geruchten zou de vrouw in Oss zijn voor een internetdate. De politie kan dit naar eigen zeggen niet ontkrachten of bevestigen, maar zegt het gerucht mee te nemen in het onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.