Derde verdachte opgepakt voor mishandeling Eindhoven - anderen gehoord, niet aangehouden

24 januari 2013 om 00:35
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
1/2 Jan Waalen over mishandeling op Vestdijk Eindhoven
De politie heeft woensdagmiddag een 16-jarige jongen uit de omgeving van het Belgische Turnhout aangehouden op het politiebureau aan de Mathildelaan Eindhoven voor de ernstige mishandeling op de Vestdijk in Eindhoven. De overige vijf hebben zich al wel gemeld bij de Belgische politie, maar die heeft de verdachten niet aangehouden.
Geschreven door

De Belgische politie gaat de overige vijf verdachten arresteren. Dat verzoek kreeg zij van de Eindhovense politie. Toen de vijf andere verdachten zich meldden bij de Belgische politie was dit rechtshulpverzoek er nog niet, waardoor de Belgische politie de vijf weer hebben laten gaan.
De derde verdachte jongen, net als de eerste twee verdachten een minderjarige jongen, meldde zichzelf onder begeleiding van zijn ouders. Dat deed hij op het politiebureau in Eindhoven. 
Wachten op een verzoekDe Belgen weten wie de overige verdachten zijn en waar ze verblijven. De jongens zouden allen uit welgestelde families komen.
Er worden acht jongens verdacht van een ernstige mishandeling aan de Vestdijk in Eindhoven op 4 januari. Beelden daarvan verschenen in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op Omroep Brabant.
Lees alle artikelen over de mishandeling in Eindhoven op onze themapagina.

Wachten op privacy instellingen...