Video

Opnieuw onderzoek omgeving huis Oss in verband met dood Marja Nijholt

4 februari 2013 om 11:52
nl
De politie is maandag aan de Berghemseweg in Oss opnieuw een onderzoek begonnen in de omgeving van het huis waar op nieuwjaarsochtend de 48-jarige Marja Nijholt uit Enschede dood werd gevonden. In de voortuin wordt grind afgegraven en in zakjes gedaan. Het nabijgelegen park werd afgezocht met een metaaldetector.
Geschreven door

Het lichaam van Marja Nijholt werd gevonden in een voortuin een woning aan de Berghemseweg. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie weet nog steeds niet zeker wat de vrouw in Oss kwam doen.
GeruchtenEr deden geruchten de ronde dat er een man was opgepakt die betrokken was bij de zaak, maar dat bleek niet op waarheid te zijn gebaseerd. "Wij hebben dat ook gehoord, maar er is niks van waar. Er is nog niemand aangehouden en als dat wel zo is, brengen wij dat nieuws naar buiten", aldus de politie.
OnderzoekVolgens een ex-vriend van de vrouw was ze in Oss op zoek naar een hooggeplaatste functionaris van haar kerkgenootschap.
Het is inmiddels de vijfde keer dat de politie onderzoek doet op de vindplaats. Ook het opsporingsprogramma besteedde aandacht aan de zaak. Na het programma kwamen vijftien tips binnen, maar die hebben nog niet tot een oplossing geleid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.