Ook na vijf onderzoeken geen duidelijkheid over dood Marja Nijholt in Oss

6 februari 2013 om 14:56
nl
De politie tast nog steeds in het duister wat betreft de dood van Marja Nijholt in Oss. Haar lichaam werd op nieuwjaarsdag gevonden in de voortuin bij een woning. Ook maandag deed de politie onderzoek in de voortuin.
Geschreven door

De politie nam maandag grondmonsters mee uit de voortuin. "We denken dat deze monsters ons wellicht verder kunnen helpen in het onderzoek." Of er bruikbaar materiaal is gevonden en waar ze precies naar op zoek waren, wil de politie niet zeggen.
Tips na Bureau BrabantDe afgelopen maanden zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de doodsoorzaak van de vrouw. De politie toonde in Bureau Brabant onlangs nog een foto van Nijholt in de hoop meer informatie te krijgen. Ze ontving vijf tips, de tiplijn is nog altijd geopend.
PinkstergemeenteVlak na haar overlijden werd ook een nabijgelegen park doorzocht voor aanwijzingen. Volgens RTV Oost was Nijholt in Oss op zoek naar een hooggeplaatste functionaris van de Pinkstergemeente. Ze wilde dit bezoek combineren met een bezoek aan haar vader in Brabant. Ook gingen er geruchten over een mogelijke internetdate.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.