Finalisten van Lekkerste Brabantse Worstenbroodje zijn bekend
De finalisten maken hun worstenbroodje in de praktijklokalen van het Cingel College in Breda. Dat gebeurt in twee groepen:
Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje (bakkers en slagers) - Bakkerij de Jong, Dennis de Jong, Breda- Bakkerij Bierman, Richard Bierman, Kaatsheuvel- Bakkerij Ger Ligthart, Ger Ligthart, Made- Echte Bakker van der Steen, Jeroen van der Steen, Made- Bakkerij De Jong, Koen de Jong, Oosterhout- Bakkerij Nagelkerke, Jan Nagelkerke, Oudenbosch- Bakkerij Jürgen van Dongen, Jürgen van Dongen, Terheijden- Echte Bakker Theo Pastoor, Theo Pastoor, Tilburg- Bakkerij Léon van Dongen, Léon van Dongen, Wagenberg- Bakkerij Van Dongen, Kees van Dongen, Made
Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje (studenten en thuisbakkers)- Sjaak Verbunt, Dongen- Willem van den Boomen, Gemert- Kees van Dongen, Herpen- Ton Bloemers, Someren- Jos Heerkens, Berlicum- Tamara Roovers, Dussen- Mike Waalwijk, Fijnaart- Joop Dickens, Made- Diederik van Bostelen, Oosterhout- Lars van Dongen, Wagenberg
De volgende deelnemers maken kans op de titel 'meest innovatieve worstenbroodje'. In deze rubriek zijn er geen regels voor de vorm en de smaak. Er zijn twee groepen, een voor de professionals en een voor de amateurs.
Meest innovatieve worstenbroodje (bakkers en slagers)- Bakkerij Ger Ligthart, Made- Bakkerij Bierman, Kaatsheuvel- Luxe Bakkerij Pieter Jr. Nagelkerke, Fijnaart
Meest innovatieve worstenbroodje (studenten en thuisbakkers)- Gerard Constant, Luyksgestel- Tamarah van der Pasch, Boxtel- Nina Frijters, Tilburg
Omroep Brabant houdt je via deze website en Facebook op de hoogte van de wedstrijd. Op 9, 16 en 23 maart zendt Omroep Brabant de hoogtepunten van de verkiezing uit.