Schrijver Kluun koopt luxe woonboot in Amsterdam

24 februari 2013 om 09:45
Kluun (Foto: ANP)
Kluun (Foto: ANP)
De Tilburgse schrijver Raymond van der Klundert heeft een luxe woonboot gekocht in Amsterdam. Zijn huis in Amsterdam Zuid is nog niet verkocht, maar dat was voor Kluun geen reden om van het schuitje van 817.500 euro af te zien.
Geschreven door

De website Bekendeburen.nl meldt dat Van der Klundert zijn nieuwe onderkomen eind januari kocht. Het gaat om een woonboot van achttien meter lang en zeventien meter breed. De Tilburgse schrijver die zich eerder afzette tegen Brabant wist nog een ruime dertigduizend euro van de vraagprijs af te krijgen.  
Van alle gemakken voorzienOp de benedenverdieping beschikt Kluun over drie slaapkamers, een badkamer en een woonkamer. Boven is ook een slaapkamer met badkamer te vinden, evenals een studeerkamer en een luxe keuken. Inspiratie voor nieuwe boeken kan de schrijver opdoen op het terras met een omvang van dertig vierkante meter, met uitzicht over de stad Amsterdam.
Ondertussen staat zijn huis in Amsterdam Zuid nog in de verkoop. Voor 2,2 miljoen euro mag je jezelf eigenaar noemen van Kluun's voormalige onderkomen. De website Bekende Buren beschikt over foto's van de luxe watervilla.

Wachten op privacy instellingen...