Drie verdachten zware mishandeling Oosterhout melden zich bij politie

26 februari 2013 om 18:51
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Beeld: Bureau Brabant
1/4 Drie verdachten mishandeling Oosterhout melden zich
Drie van de vijf verdachten van de zware mishandeling in Oosterhout hebben zich gemeld bij de politie. De politie verwacht de andere twee verdachten op korte termijn aan te kunnen houden.
Geschreven door

Het drietal meldde zich op het politiebureau in Oosterhout. Zij waren in gezelschap van ouders en raadslieden. Het gaat om drie jongens uit Oosterhout. Twee van hen zijn zeventien jaar oud, de derde is achttien jaar oud.
37 tipsBij de politie waren al 37 concrete tips binnengekomen over de vijf daders die op 19 januari een 25-jarige man bewusteloos schopten en sloegen.
Namen van verdachten op internetBewakingsbeelden van de mishandeling werden maandagavond vertoond in het tv-programma Bureau Brabant. De video vond zijn weg ook via het internet. Daar is het filmpje al honderdduizenden keren bekeken, zoals ook gebeurde na de geruchtmakende mishandeling in Eindhoven.
Bij de politie meldde zich maandagavond al iemand die op internet ten onrechte met de mishandeling in verband werd gebracht. Omroep Brabant sprak met Ricardo Kuijpers, een man die werd genoemd maar zegt dat hij onschuldig is.
MishandelingOp bewakingsbeelden is te zien dat het 25-jarige slachtoffer op 19 januari rond kwart voor drie aan de praat raakte met twee meisjes. Toen hij zijn weg vervolgde richting de Markt, ging het fout. Er kwamen jongens op hem af die hem een klap gaven. Vervolgens gingen meer mensen zich met de vechtpartij bemoeien. De Oosterhouter werd van alle kanten geschopt en geslagen en vervolgens bewusteloos achtergelaten.
De man liep een blauw oog, tand door de lip, beschadigde neus en een bult op het achterhoofd, opgezette knie, diverse krassen, schaafwonden en kneuzingen op. Hij heeft nog dagelijks last van een pijnlijke knie en vermoeidheidsverschijnselen.

Wachten op privacy instellingen...