Video

NAC Breda: 'Mogelijk aangifte tegen Willem II-supporters'

15 maart 2013 om 17:15
nl
De directie van NAC Breda overweegt om aangifte te doen tegen de Willem II-supporters die vannacht kwetsende leuzen hebben gekalkt op het trainingscomplex van NAC in Zundert.
Geschreven door

Ook bij het stadion van NAC lieten de fans van Willem II zich niet onbetuigd. Daar werd een spandoek opgehangen en werd de hoofdingang met zeven kettingsloten afgesloten. Om die actie kon de NAC-directie nog wel lachen. De kwetsende leuzen schoten op het trainingscomplex schoten echter in het verkeerde keelgat bij NAC.  NAC-directeur in gesprekAlgemeen directeur Stefaan Eskes wil dit soort problemen in de toekomst voorkomen. Daarom gaat hij zondag tijdens de wedstrijd NAC Breda - Willem II directeur Faber van Willem II aanspreken op het voorval. Ook wil hij in gesprek met de clubraad en supportersvereniging van NAC.
NAC-supporters hebben inmiddels op een ludieke manier wraak genomen. Vrijdagavond hackten ze de site van de supportersvereniging van Willem II. Daar stond korte tijd een bericht waarin vooruit werd gekeken op degradatie van Willem II naar de Jupiler League.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.