Volkszanger Rob van Daal uit Raamsdonksveer even in de hotseat bij Bloed, Zweet en Tranen

29 maart 2013 om 18:59
Rob van Daal (51) treedt al zijn halve leven op, maar vrijdagavond stond er een wel heel speciaal optreden in de planning. De zanger uit Raamsdonksveer is te zien in het SBS6-programma Bloed, Zweet en Tranen. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe André Hazes.

"Ik ben gevraagd om de boel een beetje op te leuken", zei Van Daal in het programma van Maarten Kortlever op Omroep Brabant Radio.
Ik geloof ik jouDe Brabantse zanger moest één van de twee juryteams overtuigen: team 'André Hazes jr. en Danny de Munk' of team 'Roxeanne Hazes en Gerard Joling'. Roxeanne en Gerard drukten op de 'Ik Geloof In Jou'-knop en Van Daal kwam in hun hotseat terecht.
Helaas kon Van Daal niet al te lang neerploffen op de ereplaats: Roxeanne en Gerard geloofden toch nét iets meer in zanger Peter.
KijkcijferkanonVan Daal heeft er in ieder geval alle vertrouwen in dat het programma een succes wordt. "Ik denk dat het een kijkcijferkanon wordt", zei hij. "Dat komt door de ingrediënten, een lacht en een traan. Dat zorgt toch voor die herkenbaarheid."
Zelf zit Van Daal niet om half negen achter de buis, omdat hij moet optreden. "Maar ik raad iedereen aan om te kijken. Je slaat je de knieschijven in tweeën van het lachen."

Wachten op privacy instellingen...