Goedkoop naar de Efteling? Doe vandaag nog even alsof je Duitser bent

7 april 2013 om 18:57
nl
Goedkoop een dagje naar de Efteling in Kaatsheuvel? Stop dan maar meteen met het plakken van zegeltjes op spaarkaarten of het zoeken naar kortingscodes. Met veel minder moeite kun je namelijk voor een habbekrats duizelen in de Python of een Taa tata Taa tata tatata-trauma oplopen in Carnaval Festival. Hoe? Doe gewoon (tot en met vandaag) alsof je Duitser bent. Verstehen Sie?
Geschreven door

Terwijl wij Brabanders voor 34,50 euro een kaartje kunnen kopen aan de kassa van attractiepark (of voor 32 euro op de Nederlandse website), worden de kaartjes via de Duitse website van de Efteling aangeboden voor een 'luttele' 24 euro. De korting van minstens acht euro werd maandag onthuld door weblog Looopings.
Duitser spelen voor kortingVolgens de site, die schrijft over attracties en themaparken, kunnen Nederlanders ook gewoon van deze actie gebruik maken. Gewoon even Efteling.de in plaats van Efteling.nl typen, je gegevens invullen en vervolgens de tickets naar je laten mailen. "Even doen alsof je een Duitser bent", aldus Looopings.
Volgens een woordvoerder Koen Sanders van de Efteling gaat het om een actie die verbonden is aan de start van de talentenshow The Voice Kids in Duitsland. De actie begon vrijdag en duurt tot en met maandag. "Het hele jaar door hebben we in verschillende landen acties. Die lopen niet altijd gelijk. Nu is er in Duitsland een korte actie."
Nederlandse online-kopers niet te voorkomenHoewel de actie bedoeld is voor de Duitse markt, is het volgens Sanders niet te voorkomen dat mensen uit andere landen daar gebruik van maken. Hoeveel kaarten Nederlanders via de Duitse site hebben gekocht, is niet bekend. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.