Twee tips over moord Marja Nijholt (48) in Oss

22 april 2013 om 14:49
nl
De politie heeft twee tips binnengekregen over de dood van Marja Nijholt in Oss. Bureau Brabant liet maandagavond een reconstructie van de zaak zien.
Geschreven door

De 48-jarige Nijholt uit Enschede werd op nieuwjaarsdag dood gevonden in een voortuin aan de Berghemseweg in Oss. Iemand stak haar dood, maar het moordwapen is nooit gevonden.
Op de vluchtIn de 'eenzame' uren voor haar dood sprak Nijholt voorbijgangers aan. Ze riep om hulp en zei dat ze op de vlucht was en vreesde voor haar leven. De politie toonde beelden van een geschrokken Nijholt, die met haar rolkoffer door Oss en Berghem liep.
Marja werd voor het laatst levend gezien op beelden van een camera op de Osseweg in Berghem. Dat was om halfzeven 's ochtends op Nieuwjaarsdag. Een paar uur later werd haar lichaam gevonden. Een kilometer verderop, op een oprit.
Vijf onderzoekenDe politie deed de afgelopen maanden vijf onderzoeken in Oss, maar de zaak leek uiteindelijk muurvast te zitten. Mogelijk komt daar dankzij de tips verandering in. De politie zegt dat de bruikbaarheid van de tips moet worden onderzocht. De gouden tip levert de tipgever 15.000 euro op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.