Video

Oud-prof Martijn Reuser: 'NAC-Ajax wordt een dolle avond'

25 april 2013 om 15:07
nl
Oud-voetballer Martijn Reuser denkt dat NAC-Ajax zaterdag wel eens een mooie voetbalavond op kan leveren. Reuser, die zowel voor Ajax als voor NAC speelde, meent dat de Bredase ploeg middels strijdlust en de steun van het publiek het Ajax in Breda heel moeilijk kan maken. Ook NAC-speler Sepp de Roover predikt vechtlust: "Dan kunnen we punten pakken."
Geschreven door

Het moet heel vreemd lopen wil NAC nog in de nacompetitie om degradatie terecht komen. In principe kan de ploeg alle schroom van zich af gooien in de thuiswedstrijd tegen Ajax. "We weten dat het een hele moeilijke wedstrijd voor ons is", zegt verdediger Sepp de Roover.
"We gaan het Ajax zou moeilijk kogelijk maken. Wij moeten het hebben van onze discipline en onze werklust. Als dat 100 procent is, kunnen we wel wat rapen", aldus de Belg.
Bezorgde en knikkende knieënOud-speler Martijn Reuser kijkt met bijzondere aandacht naar het duel tussen NAC en Ajax. De geboren en getogen Amsterdammer speelde zelf bij beide clubs en ook nu is er nog een connectie. Reuser is bij NAC namelijk assistent-coach van de A1 en loopt stage bij Ajax. "Ik ben blij dat NAC zich gehandhaafd heeft in de eredivisie. Maar ik hoop eigenlijk ook dat Ajax voor de derde keer op rij kampioen gaat worden."
Reuser is ervan overtuigd dat Ajax de titel dit seizoen gaat pakken. Maar voor zaterdagavond geeft hij NAC toch wel kans om punten te pakken. NAC moet er volgens hem opklappen. Het Avondje NAC kan zijn werk doen. "Ajax komt misschien met 'bezorgde' knieën naar Breda. NAC moet proberen om daar knikkende knieën van te maken. Dan kan het wel eens een dolle avond worden".
Seuntjes geschorstNAC mist in het duel tegen Ajax Mats Seuntjes vanwege een schorsing. Anouar Hadouir, Alex Schalk en Danny Verbeek zijn geblesseerd. Kenny van Weg is weer terug van een liesblessure.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.