Will and the People op Brabant Open Air

12 mei 2013 om 20:18
Will and the People is toegevoegd aan de line-up van Brabant Open Air. Het festival wordt in het eerste weekend van september op Strijp-S in Eindhoven gehouden. Op zaterdag 7 september is WATP de afsluitende act. Deze Britse band, onder meer bekend van de hit Lion in the Morning Sun, maakt pakkende popmuziek met een vleugje ska en reggae.
Geschreven door

Op 6 en 7 september 2013 beleeft Eindhoven de vijfde editie van stadsfestival Brabant Open Air (BOA). Net als vorig jaar vindt het festival plaats op Strijp-S in Eindhoven.
De Maten van BrabantHet festival start op vrijdag 6 september met De Maten van Brabant, een zinderende feestavond met een Brabants tintje. Onder anderen Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Björn van der Doelen en Frank Lammers treden dan op.
Twintig topactsZaterdag 7 september brengt BOA ruim twintig topacts verdeeld over drie podia. BOA trakteert het publiek die zaterdag op acts als Bløf, Kensington, Jon Allen, Handsome Poets, Moke, The Kik, Ed Kowalczyk, Chef'Special, Blaudzun, Bettie Serveert, Douwe Bob, Navarone, D Deadly, Isabelle Amé en Tessa Rose Jackson.

Wachten op privacy instellingen...