Marino Pusic assistent-trainer Nebojsa Gudelj bij NAC

18 mei 2013 om 22:28
nl
Marino Pusic is vanaf volgend seizoen assistent-trainer bij NAC Breda. De 41-jarige Pusic tekent in Breda een contract voor twee jaar en wordt hiermee de opvolger van Adrie Bogers die vertrekt uit Breda.
Geschreven door

Pusic komt over van Vitesse waar hij trainer was van de A1. Hij speelde zelf onder meer bij De Graafschap, Rode Ster Belgrado en FC Köln. Zijn grootste successen boekte de middenvelder in de zaal.
Pusic speelde jarenlang op het hoogste niveau en werd een gevestigde naam als hoofdtrainer door onder andere met FC Blok kampioen te worden. Als trainer van Vitesse A1 werd hij in het seizoen 2011-2012 landskampioen.
Technisch directeur Jeffrey van As van NAC: "Pusic heeft bewezen dat hij als trainer succes kan boeken en jonge spelers beter kan maken. Bovendien vult hij de hoofdtrainer goed aan. Nebojsa Guldelj moet harde beslissingen kunnen nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer in de groep. Pusic is hierbij de persoon die spelers leert om te gaan met teleurstellingen, iemand die de verbindende factor is tussen spelersgroep en technische staf. We hopen hier de komende twee seizoenen de vruchten van te plukken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.