Lokale Omroep Award voor Studio040 uit Eindhoven - Omroep Brabant

Lokale Omroep Award voor Studio040 uit Eindhoven

7 juni 2013 om 01:41
nl
De Eindhovense omroep Studio040 heeft een Lokale Omroep Award gewonnen in de categorie Nieuws en Actualiteiten. Dat maakte de jury van de Lokale Omroep Awards vrijdag bekend in Beeld en Geluid-gebouw in Hilversum.
Geschreven door

De Lokale Omroep Awards zijn de prijzen voor de beste publieke lokale omroepprogramma's. De lokale omroep van het jaar werd Omroep Venlo.
Fijn dat programma wordt gewaardeerdHoofdredacteur Michiel Bosgra is blij met de award. “Ik ben blij en trots op deze erkenning van de kwaliteit van onze nieuwsredactie. Er is veel energie in gaan zitten om deze uitzending te kunnen realiseren. Het is goed dat het programma gewaardeerd wordt door de vakkundige jury.”
De Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) is initiatiefnemer van de Lokale Omroep Awards. Met het uitreiken van deze prijzen wil de OLON de hoge kwaliteit van lokale omroepprogramma’s verder bevorderen en de lokale omroepsector beter profileren. De OLON behartigt de belangen van 282 publieke lokale omroepen in Nederland.
Winnaars De Lokale Omroep Awards- Radio: OOG (Groningen): Glasnost- Televisie: RTV Dordrecht: Hoogeëerd publiek- Crossmediaal: RTV Stichtse Vecht: 24 uur Stichtse Vecht- Nieuws en Actualiteiten: Studio040 (Eindhoven): Eindhovens Stadsjournaal 2012- Presentatietalent: Marloes ten Kate (OOG Groningen)- Lokale Omroep van het Jaar: Omroep Venlo   


App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.