Zangtalentje Cécile Pieterse uit Roosendaal over haar solo-optreden voor het koningspaar

12 juni 2013 om 20:25
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
1/3 Klasgenootjes supertrots op Cécile die show stal tijdens koningsbezoek Roosendaal
De 9-jarige Cécile Pieterse zong woensdag in Roosendaal de sterren van de hemel tijdens het koningsbezoek. Uit zo'n zeventig kinderen was zij gekozen om Willem-Alexander en Máxima toe te zingen.

Zelf was ze nuchter over haar prestatie: "Je bent wel zenuwachtig in het begin, maar op een gegeven moment ga je klaarzitten en doe je gewoon je ding."
Goede plaatsHaar ouders waren beduidend nerveuzer voorafgaand aan het optreden van hun dochter. Ze hadden zich al vroeg verzekerd van een goedeplaats. Haar moeder, Els Pieterse: "Ik was enorm zenuwachtig, maar toen ze begon en het goed ging, kon ik weer wat meer ademhalen." Vader Harold werd nerveus door de reacties van de mensen om hem heen: "Daardoor dacht ik: dat is mijn dochter die dat doet. Toen schoot ik wel vol."   
HoofdrolHelemaal onervaren was Cécile niet, want een half jaar geleden stond ze tien keer op de planken in de Roosendaalse schouwburg, toen ze de hoofdrol speelde in de musical 'Alleen op de wereld'. Het is haar droom om een musicalster te worden.

Wachten op privacy instellingen...