Video

Ontwerper Lady Gaga-schoenen geeft workshop in Waalwijks leder- en schoenenmuseum

16 juni 2013 om 12:55
nl
Het Nederlands leder- en schoenenmuseum in Waalwijk was maandag het epicentrum van glamour met de komst van de Israëlische schoenenontwerper Kobi Levi. Levi ontwierp de laarzen die Lady Gaga droeg in de videoclip bij haar megahit 'Born this Way', de 'Double Boots'.
Geschreven door

De schoenenontwerper gaf een workshop schoendesign aan ruim vijftig deelnemers. Onder hen niet alleen studenten aan schoenen- en modeopleidingen, maar ook vriendinnen die een dagje uit waren en mensen die geïnteresseerd zijn in schoenen. Een Belgische bezoekster, zelf op knalgele pumps: "Ik ben een grote fan van zijn werk en daarom ben ik hier. Speciaal voor hem."
MadonnaLevi heeft nog wel een wensenlijstje als het gaat om beroemdheden voor wie hij graag een keer schoenen zou ontwerpen: "Madonna natuurlijk", lacht hij. Via zijn website kan iedereen een paar echte Levi's kopen. Goedkoop zijn ze niet, de prijzen beginnen bij 1200 euro. Levi: "De schoenen worden helemaal met de hand gemaakt. Het duurt uren en uren voordat een paar schoenen klaar is."
TentoonstellingHet bezoek van Kobi Levi vond plaats in het kader van een tentoonstelling van zijn werk in het museum. Tot 25 augustus zijn hier 35 paar schoenen van de ontwerper te zien tijdens de tentoonstelling Kobi Levi Footwear Art.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.