Video

Onderzoek in Chaam naar moord op topcrimineel Senol Tuna

7 maart 2012 om 11:07
nl
De politie is woensdagochtend aan de Leerdreef in Chaam een technisch onderzoek begonnen in de moordzaak van de Amsterdamse topcrimineel Senol Tuna. Ze is op zoek naar DNA-sporen. Ook staken agenten met prikstokken in de grond. Vermoedelijk zoeken ze op deze manier iets dat onder de grond begraven ligt.
Geschreven door

De vermeende bodyguard en handlanger van Willem Holleeder werd in oktober vorig jaar dood gevonden in de kofferbak van een uitgebrande auto in Spoordonk. Volgens de politie gaat het om een afrekening in het criminele circuit. De 47-jarige Tuna werd eerder onder meer veroordeeld voor moord en wapenbezit. In de zaak Holleeder werd Tuna echter vrijgesproken.
Defensie zoekt meeVolgens een woordvoerder van de politie gaat het onderzoek donderdag verder. Dan gaan experts van het ministerie van Defensie met speciale apparatuur de grond afspeuren. Vermoedelijk zijn ze op zoek naar een lijk. Een team van tachtig politiemensen werkt aan de zaak.
SporenonderzoekDe politie zoekt in het buitengebied van Chaam met speurhonden op een terrein en kijkt ook in twee huizen, schuren en een caravan op het terrein. De politie hoopt sporen te vinden die leiden naar de dader of daders.
Dure auto'sIn december werden in een woning in Chaam zes dure auto's aangetroffen. Volgens de politie is er vooralsnog geen verband tussen deze zaak en de moord op Senol Tuna.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.