RKC Waalwijk wil PSV-doelman Zoet extra jaar huren

7 maart 2012 om 22:19
nl
Trainer Ruud Brood van RKC Waalwijk hoopt dat de club ook volgend seizoen over Jeroen Zoet (21) kan beschikken. Dit meldde Voetbal International (VI) woensdag. De doelman van Jong Oranje staat nog tot medio 2014 onder contract bij PSV, dat hem naar het Mandemakers Stadion stuurde om ervaring op te doen.
Geschreven door

Bij RKC is Zoet een van de steunpilaren. De Veendammer speelde alle 24 competitieduels en incasseerde daarin 35 tegengoals. Brood zei tegen VI dat Zoet een heel goede keeper is. "Dat heeft hij de afgelopen wedstrijd tegen Excelsior weer bewezen." De waalwijkse trainer zou het heel mooi vinden als ze hem nog een jaar bij RKC kunnen houden. Hij vraagt zich wel af wat PSV met hem van plan is.
Lot andere keepersHet antwoord kan nog wel even op zich laten wachten. Eerste keeper Andreas Isaksson vertrekt na dit seizoen uit Eindhoven, maar de nog te benoemen nieuwe trainer zal straks beslissen over het lot van de andere doelmannen Tyton en Zoet.
Niet op bank bij PSVBrood vindt niet dat de huidige RKC-keeper straks bij PSV op de bank moet gaan zitten. "Als hij terugkeert, dan vind ik dat hij daar echt een kans als eerste keeper verdient."
Volgende week praat hij verder met de Waalwijkers. De coach wil meer duidelijkheid. Over de financiële, maar ook over de technische mogelijkheden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.