Vol is vol, maar nu even niet: 'Geert Wilders moet asielzoeker Sharif helpen'

11 juli 2013 om 11:46
Geert Wilders moet de Afghaanse Sharif helpen. Dat vinden Connie en Henk Louer uit Tilburg. Zij hebben zich ontfermd over de 19-jarige Afghaanse asielzoeker. Hij is uitgeprocedeerd en moet het land uit.
Geschreven door

Connie en Henk stemmen PVV en vinden 'Vol is vol', maar willen een menselijk beleid voor de asielzoekers die al hier zijn. Connie gaat contact opnemen met de PVV en heeft waarschijnlijk woensdag een gesprek op het Binnenhof met staatssecretaris Fred Teeven van Justitie. Sharif moet 24 juli het asielzoekerscentrum in Oisterwijk verlaten.
'Eén keer gestemd en dat was op Wilders'De Steungroep Sharif heeft inmiddels ook een Facebookpagina. Met de pagina hoopt de familie Louer meer steunbetuigingen te verzamelen voor Sharif. "Hoe je ook tegen buitenlanders en asielzoekers aankijkt, als ze eenmaal hier zijn, kan je ze niet zomaar laten vallen", zegt Connie strijdbaar.
"Wij vinden niet dat iedereen hier naar toe moet komen. Er moet een stop op. Ik heb een keer gestemd in mijn leven en dat was op Geert Wilders. Die vindt dat namelijk ook. Ik vind dat hij ons daarom ook moet steunen met Sharif."
Maandag praten met INDHenk en Connie rijden maandag met Sharif naar het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel. "Daar gaan we opnieuw praten met de IND over de situatie van Sharif", zegt Connie. Sharif heeft een brief aan de IND geschreven over zijn situatie.

Wachten op privacy instellingen...