Video

Fabiënne Bergmans uit Roosendaal wint The Voice Kids

23 maart 2012 om 23:22
nl
De 13-jarige Fabiënne Bergmans uit Roosendaal heeft vrijdagavond het eerste seizoen van The Voice Kids gewonnen. De Brabantse zangeres sleepte een platencontract binnen en een studiebeurs van 10.000 euro.
Geschreven door

Fabïënne en haar coach Angela Groothuizen wisten de winst binnen te halen. Bergmans liet haar vijf directe concurrenten in de finale achter zich, waaronder de 13-jarige Vajèn van den Bosch uit Oijen.
Luid gejuichAlle ooms en tantes van Fabiënne leefden vanuit de huiskamer in Roosendaal mee. Toen de winnende naam bekend werd gemaakt, barstte er een luid gejuich los. Daarna werd de champagne ontkurkt. "We wisten het van tevoren als dat ze zou winnen!", aldus een glunderende tante.
Burgemeester Jacques Niederer van Roosendaal feliciteerde Fabiënne vrijdagavond namens het voltallige college met haar winst.
LiplezenFabiënne Bergmans komt uit een muzikale familie. Ze is voor 25 procent doof, waardoor ze soms moet liplezen. Met harde muziek heeft Fabiënne geen last van haar doofheid. Fabiënne werd tijdens The Voice Kids bijgestaan door Angela Groothuizen. "Angela was heel fijn om mee te werken. Echt geweldig."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.