FC Oss hoopt vrijdag voor het eerst op kunstgras te spelen

20 juli 2013 om 10:40
FC Oss hoopt vanaf deze week gebruik te maken van het kunstgrasveld in het Frans Heesen Stadion. De werkzaamheden hebben enige vertraging opgelopen, maar moeten op korte termijn worden afgerond.
Geschreven door

Dit weekeinde zou de eerste (oefen)wedstrijd in het stadion gespeeld worden, maar dit duel is op het laatste moment verplaatst naar Gemert. De competitiestart komt volgens een woordvoerder van de club niet in gevaar. Jong Ajax is vrijdag 9 augustus de eerste opponent in de Jupiler League. De vertraging is volgens de club 'niet iets om je zorgen over te maken'.
Ook trainen op het nieuwe veldDe ploeg van trainer Anton Janssen gaat dagelijks trainen op het nieuwe veld. Voorheen maakten de Ossenaren voor de trainingen veelal gebruik van een kunstgrasveld bij een amateurclub elders in de stad.
Er staat vrijdag nog een oefenwedstrijd in het Osse voetbalstadion gepland. Dit is tegen het Belgische KV Turnhout. De verwachting is dat dit duel wel gewoon doorgaat. Het is voor het eerst dat FC Oss op kunstgras gaat voetballen.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...