Brabant populair onder ruimtewezens: opnieuw graancirkels gevonden in Hoeven - Omroep Brabant

Brabant populair onder ruimtewezens: opnieuw graancirkels gevonden in Hoeven

22 juli 2013 om 16:50
nl
In Hoeven zijn in de nacht van zondag op maandag wederom graancirkels gevonden door medium Robbert van den Broeke. Wie ze gemaakt heeft en hoe ze er terecht zijn gekomen, is niet bekend. Vorig jaar werden ook al graancirkels gespot in onze provincie. Met name Hoeven wordt al jaren door 'ruimtewezens' geteisterd.
Geschreven door

Hoeven is berucht om zijn graancirkels. Het veelbesproken medium Robbert van den Broeke komt zelf uit het plaatsje en heeft er meerdere graancirkels en buitenaardse wezens gezien. Althans, als we de Hoevenaar zelf moeten geloven. In 2010 kwam hij in opspraak.
Een vriend van Van den Broeke was op de avond van de vondst bij Van den Broeke aanwezig. Hij zegt dat het medium 'iets voelde', waarna het duo besloot in de auto te stappen en naar het graanveld te rijden.
'Ruimtewezens'Het was alweer een tijdje geleden dat de laatste graancirkel Hoeven aandeed. Van 2005 tot 2007 werden er zeker vier mysterieuze cirkels in Hoeven gevonden. Vaak wordt het achteraf niet duidelijk wie de graancirkels gemaakt heeft.
De makers willen mensen vaak in de waan laten dat de cirkels door ruimtewezens gemaakt zijn. Van de meeste graancirkels kan worden bewezen dat ze door mensen gemaakt zijn.
ReclamestuntSoms is de conclusie simpel en betreft het reclamestunts. Zoals vorig jaar in Zevenbergschen Hoek, waar een graancirkel op het land van Arie de Lint voor veel opschudding zorgde. De cirkels bleken een tractor te vormen om reclame te maken voor het Agroweekend dat daar later plaatsvond.
Vijf andere cirkels in Brabant:1) Het niet zo indrukwekkende grascirkeltje in Tilburg (2007)2) Boze boer na cirkel in Zevenbergen (2010)3) Grote én kleine cirkel in Hoeven (2005)4) Reclamecirkel in Zevenbergschen Hoek (2012)5) Toevallig: cirkel naast huis van Van den Broeke (2005)

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.