Post.nl zet 80 man extra in bij sorteercentrum Den Bosch

DEN BOSCH - Post.nl heeft tachtig man extra personeel ingezet bij het sorteercentrum in Den Bosch. Reden is de aanhoudende vertraging bij de postbezorging in de regio. Dat komt weer omdat Post.nl omschakelt naar een nieuw verwerkingssysteem.
Onder meer mensen in de Bossche wijk Nieuw Zuid (Meerendonk) klagen dat zij al een week geen post hebben gekregen van Post.nl. Werner van Bastelaar biedt zijn excuses aan voor de vertraging en geeft toe dat er nog postzakken staan die verwerkt moeten worden.

Post.nl schakelt over naar een nieuwe verwerkingssysteem omdat er steeds minder post te bezorgen is. Er is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaken van de vertraging met de bezorging. Volgens hoofd Post.nl Van Bastelaar heeft het feit dat het in Den Boch om een nieuwe wijk gaat, daar niets mee te maken.

'Met man en macht aan achterstand gewerkt'
"In Den Bosch wordt nu met man en macht de achterstand weggewerkt. Ik ga ervanuit dat de problemen met de vertraagde bezorging na het weekend opgelost zijn", aldus Van Bastelaar. De invoering van het nieuwe verwerkingssysteem door Post.nl zal naar schatting in heel Nederland over anderhalf jaar voltooid zijn.
Meer over dit onderwerp:
bedrijven post.nl den bosch personeel