Geheugenkaartje met foto's gevonden in Zoo Parc Overloon, eigenaresse achterhaald dankzij Facebook

29 juli 2013 om 00:17
Wie herkent deze mensen? (foto: ?)
Wie herkent deze mensen? (foto: ?)
De eigenaresse van het gevonden geheugenkaartje met babyfoto's in Zoo Parc Overloon is terecht. Een van foto's werd maandag op Facebook gezet met de oproep voor de eigenaar zich te melden. De foto werd duizenden keren gedeeld en met succes. Een vrouw uit Wouw bleek de eigenaresse te zijn.
Geschreven door

De foto met baby en moeder werd in een rap tempo gedeeld op Facebook. Al snel werd de eigenaresse, een vrouw uit Wouw, gevonden.
'Kaartje twee weken geleden gevonden'Het geheugenkaartje met de foto's werd twee weken geleden gevonden door Jack Emonts uit het Limburgse Neer. "Ik was eigenlijk alweer vergeten dat ik het kaartje had gevonden, totdat ik deze maandag tegenkwam tussen mijn spullen. Toen heb ik een van de foto's op mijn Facebook gezet, die vervolgens al snel werd gedeeld. Zo kwam deze onder meer bij Debby Jansen terecht, die ik zelf niet eens ken."
Voor Jack het wist nam de eigenaresse van het kaartje contact met hem op. "De vrouw was heel blij dat ik het kaartje had gevonden. Ze was heel blij dat ze haar foto's terugkrijgt. Het kaartje gaat dinsdag op de post. Dan kan ze eindelijk haar babyfoto's weer bewonderen."

Wachten op privacy instellingen...