Gezin uit Gemert krijgt plekje in Madurodam

31 juli 2013 om 10:14
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
1/3 Gezin uit Gemert krijgt plekje in Madurodam
Madurodam bezoeken en vervolgens letterlijk jezelf tegenkomen. Vanaf donderdag is dit mogelijk voor vader Bjorn Dörge, moeder Janneke van de Kerkhof en hun dochters Lauren en Olivia uit Gemert. Het gezin plaatste donderdagochtend namelijk miniatuurpoppetjes van zichzelf in het park in Den Haag.
Geschreven door

Het gezin uit Gemert is voortaan in Madurodam te bewonderen omdat dochtertje Lauren woensdag 12 juni de miljoenste bezoeker van het park was. Dit sinds de heropening in 2012. Na afloop van het bezoek in juni werden er poppetjes van het gezin gemaakt die zij donderdag om tien uur zelf een plekje in Madurodam mochten geven.
Lauren van drie en haar ouders en jongere zusje Olivia krijgen een plaatsje in de buurt van de draaitafel van dj Armin van Buuren. Ze maken deel uit van zijn publiek, zo vertelt vader Bjorn donderdagochtend. Hij is trouwens best tevreden met de poppetjes die van hem en zijn gezin zijn gemaakt. "Ze lijken redelijk", zo geeft hij aan.
Onvergetelijke dagBehalve de miniatuurpoppetjes won het gezin uit Gemert ook een etentje, een jaarabonnement voor Madurodam en een fotoreportage. Alles bij elkaar verwacht vader Bjorn dat het donderdag een onvergetelijke dag gaat worden.

Wachten op privacy instellingen...