Sport maandag: Gouden 'Kromo' weer in Nederland, en oud PSV'er Labyad uit selectie gezet

4 augustus 2013 om 14:46
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer; de thuiskomst van wereldkampioen Ranomi Kromowidjojo, oud PSV'er Labyad uit de selectie gezet bij Sporting Portugal en SPM Shoeters contracteert spelerverdeler Johnson.
Geschreven door


'Kromo' weer terugMet drie bronzen en één gouden medaille landt Ranomi Kromowidjojo maandag om 15.35 uur op Schiphol. De zwemster die traint in Eindhoven beleefde een succesvol WK in Barcelona. Het was haar eerste serieuze toernooi na de Olympische Spelen vorig jaar in Londen.
Labyad uit selectie Zakaria Labyad is door de voorzitter van Sporting Portugal uit de selectie gezet. Labyad zou een geschil hebben met het bestuur. Labyad zelf is boos en snapt niets van de disciplinaire maatregel. Volgens een Portugese sportkrant gaat Labyad dit seizoen veel meer verdienen dan afgelopen seizoen. In combinatie met Labyad's instelling tijdens de training heeft de voorzitter nu dus besloten om hem buiten de selectie te houden.
SPM Shoeters heeft nieuwe spelerverdelerDe Amerikaan Tony Johnson wordt de nieuwe spelverdeler van basketbalclub SPM Shoeters. Johnson tekent een contract voor één jaar bij de Bossche club. De 1,83 meter lange Amerikaan komt over van het collegeteam Lafayette Leopards uit het Amerikaanse Easton. Johnson werd afgelopen seizoen verkozen tot een van de beste spelers in zijn divisie.
Van Nistelrooy terug op oude nestEén keer in de week staat hij weer op het veld in Eindhoven; Ruud van Nistelrooy. Hij loopt vanaf maandag stage bij het B1 elftal van PSV. De oud spits van PSV wil het trainersvak in en bij PSV doet hij ervaring op. Het jeugdelftal staat verder onder leiding van oud-profs Arthur Numan en Jürgen Dirkx.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.