Jury Das Supertalent schrikt van kontfluit Johan Vlemmix

6 augustus 2013 om 02:12 • Aangepast 22 november 2020 om 03:37
nl
De omstreden entertainer Johan Vlemmix uit Eindhoven stond afgelopen weekend met zijn kontfluitjesact op de planken tijdens de theaterrondes van de Duitse talentenjacht Das Supertalent. Ook daar heeft het nogal opmerkelijke instrument voor ophef gezorgd. "De jury was een beetje geschrokken."
Profielfoto van
Geschreven door

De rasentertainer stond zondag niet met zijn blote billen op het podium, maar gebruikte een automatische kontfluitpop, vertelde hij dinsdag tegen Radio538. Vanwege de opnames mag hij nog niet in detail treden, maar hij liet wel los dat de jury aan het idee moest wennen.
Met kontfluitorkest op Duitse televisieOf de muzikale noot ook het startsein is voor de volgende ronde, mag Vlemmix evenmin zeggen. Toch licht hij een tipje van sluier op. "Duitsland is nog niet van mij af."
Voor zijn eventuele volgende act zoekt de Eindhovenaar alvast vijftien petomanen die met het blaasinstrument muziek willen maken op de Duitse televisie. De durfals hoeven niet bang te zijn dat de fluit doorschiet, waardoor iemand naar het ziekenhuis moest. "Nu ben ik er ook achter waarom een sluitspier een sluitspier heet. Ik heb er nu een gemaakt met een grote ring aan de achterkant. Die kan niet meer doorgeduwd worden."
Kontfluit voor SylvieVoor Sylvie Meis uit Breda, die het programma Das Supertalent presenteert, had Vlemmix zondag nog een cadeau liggen. "Ik had een speciale gouden kontfluit met diamantjes laten maken voor Sylvie. Ik dacht: ik wil haar zo graag ontmoeten, ik ga haar meteen een kontfluit aanbieden." Helaas voor hem was ze niet bij de theaterronde aanwezig.
[YouTube:body:http://youtu.be/XdhMWUiUkXM]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.