PSV'er Marcelo naar Hannover 96

9 augustus 2013 om 19:53 • Aangepast 22 november 2020 om 03:35
nl
Marcelo vertrekt van PSV naar Hannover 96. De 26-jarige Braziliaan tekent voor vier jaar bij de Duitse club, dat circa 2,5 miljoen euro betaalt voor de verdediger. Marcelo speelde sinds 2010 bij PSV. De Eindhovenaren maakten de transfer zaterdagmiddag bekend.
Profielfoto van
Geschreven door

De Braziliaan speelde in totaal 91 competitiewedstrijden voor PSV. De afgelopen seizoenen was hij een vaste waarde in de ploeg, maar deze zomer raakte hij zijn basisplaats kwijt.
Mooie kans“Voor Marcelo is dit een mooie kans om in de Bundesliga te spelen”, reageert technisch manager Marcel Brands. “Door de nieuwe situatie was Marcelo, die de afgelopen twee jaar alles gespeeld heeft en een prima jongen in de groep is, niet langer eerste keus. PSV heeft daarom de beslissing genomen om mee te werken aan een transfer, onder goede voorwaarden.”
Via Twitter bedankte de verdediger iedereen bij PSV voor 'three wonderful years'. "I am gone but my heart will always be with u. I wish @PSV all the best!" Na het weekend meldt Marcelo zich in Hannover, waar hij rugnummer 25 krijgt.

Wachten op privacy instellingen...

FilmposterDe hoge transfersom zorgde op sociale media voor de nodige hilariteit. Ontwerper Maurice van Berkel verwerkte de transfer naar Hannover in een filmposter, als parodie op The Hangover.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.