Sport dinsdag: Arsenal en Manchester United willen Lumu, Narsingh terug op trainingsveld

12 augustus 2013 om 13:13 • Aangepast 22 november 2020 om 03:34
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer: Luciano Narsingh hervat veldtraining, 'Malaga wil Matavz', en Nadine Broersen stijgt drie plekken op WK atletiek.
Profielfoto van
Geschreven door

Boom negende in Eneco TourLars Boom is als negende geëindigd in de tweede etappe van de Eneco Tour. De renner uit Vlijmen is een van de favorieten voor de eindzege. De Franse wielrenner Arnaud Démare van FDJ.fr was na een rit van 177 kilometer van Ardooie naar Vorst de sterkste in de sprint. Hij hield de Belgische wereldkampioen Philippe Gilbert (BMC) en de Amerikaan Tyler Farrar (Garmin-Sharp) ruim achter zich
Engelse clubs willen LumuArsenal en Manchester United zouden interesse hebben in de 18-jarige Jeroen Lumu van Willem II. Dat meldt de Engelse krant The Sunday People. Hoe serieus we het artikel moeten nemen is echter niet duidelijk, want volgens de krant speelt Willem II nog in de eredivisie...
Nieuw team voor biljarter JaspersBiljarter Dick Jaspers uit Sint Willebrord komt komend seizoen uit in een nieuw geformeerd team in de eredivisie driebanden. De drievoudig wereldkampioen gaat spelen voor Partycentrum Osdorp uit Amsterdam. Zijn ploegmaats zijn de Belgische topper Eddy Merckx, Frans van Kuyk, Dick van Uum en Sander Jonen.
Laatstgenoemde behaalde wereldtitels in het biljart artistiek en is de teamcaptain. De 48-jarige Jaspers kwam vorig seizoen uit voor Martens Cleaning, maar dat team is gestopt.
Marcelo in HannoverMarcelo is dinsdagmiddag gepresenteerd bij Hannover 96. De 26-jarige Braziliaan tekende zaterdag een contract voor vier jaar in Hannover. PSV vangt circa 2,75 miljoen voor de verdediger, die dit seizoen geen basisplaats meer had.

Wachten op privacy instellingen...

Narsingh terug op trainingsveldLuciano Narsingh stond dinsdag voor het eerst sinds december 2012 weer op het trainingsveld van PSV. De vleugelaanvaller was afgelopen seizoen grotendeels niet inzetbaar vanwege een zware knieblessure.
'Malaga wil Matavz'Volgens de Spaanse krant Marca zou Malaga een poging hebben ondernomen om Tim Matavz over te nemen van PSV. De Eindhovense club zou het bod hebben afgewezen.
Nadine Broersen tiende op WK atletiekAtlete Nadine Broersen uit Dongen is gestegen van de dertiende naar de tiende plek in het tussenklassement van de zevenkamp op het WK atletiek in Moskou. Op het onderdeel verspringen kwam ze tot een afstand van 6,13 meter. Bij het speerwerpen haalde ze een afstand van 47,48 meter. De 800 meter liep ze in een persoonlijk record van 2:12.89. "Het is eigenlijk bizar dat ik nog tiende word", zei ze dinsdag na de 800 meter terugkijkend op haar val op maandag.
Jong PSV moet wijken voor MilanJong PSV kan volgende week het thuisduel met FC Oss niet in het Philips Stadion afwerken. Het stadion moet dan beschikbaar zijn voor een training van AC Milan dat een dag later tegen PSV speelt in de laatste voorronde van de Champions League. Jong PSV wijkt nu waarschijnlijk uit naar het Jan Louwers Stadion.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.