Inwoners Veen houden Poolse alcoholdief gevangen in sloot tot politie komt: FILMPJE!

12 augustus 2013 om 14:02 • Aangepast 22 november 2020 om 03:34
nl
Een 28-jarige Poolse winkeldief is maandagavond in Veen een sloot in gevlucht toen hij werd achterna gezeten door personeel en klanten van een winkel. De verdachte, die voor veel heisa zorgde, is opgepakt. Een omstander filmde de arrestatie.
Profielfoto van
Geschreven door

De winkeldief uit Wijk en Aalburg werd al een tijdje in de gaten gehouden bij Koopcentrum Duijzer. Maandagavond werd hij bij supermarkt EMTÉ op heterdaad betrapt. Hij nam blikjes alcoholhoudende drank mee en rende weg.
Tanden eruit!De eigenaar van de winkel ging achter de winkeldief aan en werd daarbij al snel geholpen door omstanders. De verdachte sprong daarom in het water. Hij bleef de supermarkteigenaar bedreigen en riep: "Ik kom jou opzoeken, tanden eruit."
De groep mensen wist de verdachte in de sloot vast te houden. De winkeldief begon daarop met modder te gooien. De gealarmeerde politie arresteerde de man. Een omstander maakte een filmpje van de arrestatie en zette de video op YouTube.
Supermarkteigenaar blij met hulpDe eigenaar van de supermarkt laat aan Omroep Brabant weten erg blij te zijn dat omstanders hem te hulp schoten. "Zo werkt dat hier gelukkig in Veen. Ik denk niet dat deze man zijn gezicht hier nog laat zien", aldus de eigenaar.
Volgens een woordvoerder van de politie wordt de Pool verdacht van meerdere zaken. Om die reden blijft hij voorlopig in de cel.
[YouTube:http://youtu.be/vMhe4BdVg9I]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.