Tilburgs echtpaar langer in de cel voor moord op Ger Duijf uit Vught

14 augustus 2013 om 12:27
Het Tilburgse echtpaar dat vastzit voor de moord op Ger Duijf uit Vught, blijft nog minstens dertig dagen in de cel. In die tijd verwacht justitie van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) de uitslag van het vervolgonderzoek naar de doodsoorzaak van Duijf.
Geschreven door

Het NFI begon onder meer een toxicolgisch vervolgonderzoek, nadat sectie op het lichaam van Ger Duijf geen doodsoorzaak opleverde.
Moord in verenigingDe verdachten, een 48-jarige man en zijn 47-jarige echtgenote worden verdacht van moord in vereniging. De man zou naast de moord op Ger Duijf ook worden verdacht van een 'opiumdelict' en diefstal of heling. De verdachten mochten eerst alleen hun advocaat spreken. Die beperkingen zijn nu opgeheven.
Het gezin werd 2 juli gearresteerd. Het gaat om bekenden van Duijf. Meerdere sporen leidden naar de verdachten. In de zaak werden ook de zoon van het gezin en zijn vriendin opgepakt. Zij zijn vrijgelaten, maar nog wel verdachten in de zaak.
Vermoord en begravenGer Duijf werd 14 mei vermoord gevonden in het bosgebied Gorp en Rovert tussen Goirle en Hilvarenbeek. Hij was in zeil verpakt en lag begraven. Duijf was toen al enkele weken vermist.
Duijf, voorheen provincieambtenaar, had een eigen adviesbureau. Hij was getrouwd en had vier kinderen en leidde een ogenschijnlijk normaal bestaan.
Je leest alles over de moord op Ger Duijf terug op onze themapagina.

Wachten op privacy instellingen...