Dancefestival Decibel in Hilvarenbeek knallend afgesloten met vuurwerkshow

17 augustus 2013 om 01:15 • Aangepast 22 november 2020 om 03:33
nl
Het dancefestival Decibel Outdoor is zaterdagavond knallend afgesloten. Begeleid door harde basmuziek gingen ongeveer 50.000 bezoekers los op muziek van onder meer Headhunterz, Coone en Da Playah.
Profielfoto van
Geschreven door

Zaterdag was het op de mainstage, het belangrijkste podium, aan de hardstyleartiest Atmozfears het festival te openen. In totaal traden meer dan 150 artiesten op, verdeeld over dertien podia.
PrepartyVoor veel festivalgangers ging Decibel al een dagje eerder van start. Bezoekers die op de camping verbleven konden vrijdagavond in de stemming komen tijdens de preparty op het festivalterrein. Psykopunkz, een van de acts die vrijdagavond op de planken stond, sprak van een groot succes.

Wachten op privacy instellingen...

De klanken van Decibel waren in de omgeving van Hilvarenbeek te horen. Toch was niet alleen de muziek een element dat het publiek kon bekoren. "Wat een podium en lichtshow", twittert Martijn. Remko is blij dat hij geen kaartje heeft gekocht: hij kon toch wel gratis meegenieten. De Nuenense burgemeester Maarten Houben heeft genoten van Decibel: " Puike organisatie, complimenten."

Wachten op privacy instellingen...

Om elf uur 's avonds werd het festival knallend afgesloten met een vuurwerkshow. Zondag is er nog een afterparty voor de campinggasten.
Grote controle belastingdienstDe belastingdienst was bezig met een grote controle op de toegangsweg naar Decibel Outdoor. Alle bezoekers van het festival die met de auto kwamen, werden gecontroleerd op openstaande vorderingen. De controle duurde tot zaterdagmiddag vier uur. Boetes moesten contant betaald worden.
'Te weinig pinautomaten'Sommige bezoekers klaagden op Twitter dat er weinig pinautomaten op het festival zijn. De wachtrij voor de pinautomaten zou volgens hen te lang zijn geweest.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.