Video

Drie gewonden bij schietpartij op Bruistensingel in Den Bosch, vijf arrestaties

19 augustus 2013 om 01:04 • Aangepast 22 november 2020 om 03:32
nl
Op de Bruistensingel in Den Bosch heeft maandagavond rond tien uur een schietpartij plaatsgevonden. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Drie mannen zijn gewond geraakt. De politie heeft vijf mannen aangehouden, waaronder de drie gewonden.
Profielfoto van
Geschreven door

Er kwamen veel politiewagens en ambulances ter plekke. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.
Vijf arrestatiesTwee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht, een derde gewonde meldde zich later bij een ziekenhuis in de buurt. Alle mannen zijn gearresteerd. Een uur na de schietpartij werden in de buurt van de Bruistensingel nog twee mannen opgepakt.
Een gedeelte van de Bruistensingel en de Zevenhontseweg werd afgezet. Een arrestatieteam van de politie kwam ter plekke. De wijken De Herven en De Buitenpepers werden uitgekamd door de politie. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Er werd met honden gezocht in een nabijgelegen park.
Auto's dicht bij elkaarIn het afgezette gebied op de Bruistensingel stonden twee auto's dicht bij elkaar. In eerste instantie werd uitgegaan van een ongeluk, maar het lijkt erop dat de ene auto de andere heeft afgesneden.
Getuigen meldden aan het Brabants Dagblad dat een auto iets voorbij het tankstation werd afgesneden door een andere wagen. Hierna zou een vechtpartij zijn ontstaan die vervolgens uitmondde in een schietpartij.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.