PSV-talent Zakaria Bakkali krijgt in zeven uur over de 10.000 volgers op Twitter

19 augustus 2013 om 21:35 • Aangepast 22 november 2020 om 03:32
nl
Zakaria Bakkali is hét uithangbord van het 'nieuwe' PSV. De technische vleugelaanvaller heeft in korte tijd de harten van de Eindhovense voetballiefhebbers veroverd. En zijn populariteit blijkt ook op Twitter. Bakkali heeft sinds dinsdag een Twitter-account en heeft er in zeven uur al meer dan 10.000 volgers.
Profielfoto van
Geschreven door

Bakkali begon met Twitteren iets voor het middaguur. Het aantal volgers groeide zo hard dat @ZakaBakkali er op een gegeven moment 150 volgers per minuut bij kreeg. Rond zeven uur dinsdagavond passeerde Bakkali de 10.000 volgers.
De stormachtige opkomst van BakkaliBakkali maakte eind juli zijn officiële debuut in het eerste eltfal van PSV tijdens de Europa Leaguewedstrijd tegen Zulte Waregem. Hij draaide zijn directe tegenstander Bryan Verboom dol en was bij alle kansen van PSV betrokken.
Ook in de return tegen Zulte en de daaropvolgende competitiewedstrijden tegen ADO Den Haag en NEC liet de Belgische Marokkaan zich gelden. Tegen NEC scoorde Bakkali drie keer.
LiesblessureHet opvallende spel van Bakkali zorgde ervoor dat de Belgische bondscoach Marc Wilmots hem opnam in de selectie voor het oefenduel met Frankrijk van vorige week. Maar tijdens de eerste training bij de Rode Duivels ging het mis.
Bakkali liep een liesblessure op. Door die blessure miste Bakkali de wedstrijd tegen Frankrijk, maar ook het eerste duel met AC Milan komt te vroeg voor hem.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.