Video

Zwaar ongeluk met vliegend motorblok op A2 bij Eindhoven: twee zwaargewonden, weg weer open

24 augustus 2013 om 17:53 • Aangepast 22 november 2020 om 03:30
nl
De A2 tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt De Hogt is zondagmiddag uren afgesloten geweest vanwege een zwaar ongeluk. Bij dat ongeluk dat rond halfdrie gebeurde, waren drie auto's en een caravan betrokken. Twee zwaargewonden, een man en een vrouw, zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van
Geschreven door

Ter hoogte van de afrit Waalre lag de weg in de richting van Den Bosch bezaaid met brokstukken. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.
Vliegend motorblokEen auto reed met zo'n klap tegen de middengeleiding dat het motorblok eruit slingerde. Dat vloog tegen een auto met caravan. Veroorzaker van alles was volgens getuigen een asociale rijder, naar wie de politie nog op zoek was. De man heeft zich zondagavond gemeld.
Een bestuurder van een bestelbus reed zo raar dat een auto moest uitwijken en tegen de middengeleiding belandde. De inzittenden van de auto met caravan, die het motorblok tegen zich aankreeg, bleven ongedeerd. Een derde auto raakte beschadigd door rondslingerende brokstukken. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek gedaan op de snelweg.
File vanaf ValkenswaardAchter de wegafsluiting ontstond file, tussen Valkenswaard en knooppunt Leenderheide. Verkeer werd over de parallelweg N2 geleid. Verkeer dat vaststond achter het ongeluk, werd langs de ravage geleid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.