Zwoegen, zweten en diëten: wie valt het meeste af bij 'The Biggest Loser' in Boxmeer?

25 augustus 2013 om 19:40 • Aangepast 22 november 2020 om 03:30
nl
In het afvalprogramma 'The Biggest Loser Holland' is vanaf maandagavond te zien hoe zestien mensen de strijd met hun gewicht aangaan in Boxmeer. De deelnemers worden maandenlang opgesloten in 'afvalparadijs' klooster Elsendael. SBS6 zendt al hun ups en downs elke werkdag om acht uur 's avonds uit.
Profielfoto van
Geschreven door

De deelnemers krijgen zowel fysieke als mentale uitdagingen voor de kiezen. Ze worden begeleid door professionele trainers Sandra van de Kamp en Arjuna Lakner. Degene die het meest afvalt, is 'The Biggest Loser'.Het programma wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala, die bekend is als presentatrice van Hart van Nederland.
'Veel zwoegen'Om de overtollige kilo's te verliezen moet er veel worden geleden. "In The Biggest Loser wordt nu al meer gejankt dan in vier afleveringen van Het Spijt Me bij elkaar", aldus Henk. Op de sociale media zijn de reacties over het nieuwe programam wat afwachtend. "Toch intense verhalen bij The Biggest Loser.... Slik....", twittert Mirthy. "Ben superfan van de Amerikaanse versie van The Biggest Loser. Benieuwd wat SBS van het format bakt zometeen", vraagt Hanneke zich af.

Wachten op privacy instellingen...

Ondanks als het gezwoeg, ook wat grappige momenten in het programma. "Je moet met zijn tweeën door één deur kunnen', zei een van de deelneemsters van The Biggest Loser. Ik moest even lachen", laat Stolliebollie weten. Daarnaast zijn er ook nog wat opmerkingen bij de titel van het programma. "Echt motiverend om een afval programma ' the biggest loser ' te noemen", merkt Ellouisa op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.