Video

Transfermarkt gesloten, Toivonen blijft definitief bij PSV

2 september 2013 om 02:13 • Aangepast 22 november 2020 om 03:27
nl
Het bleef voor PSV maandag rustig op de transfermarkt die om middernacht sloot. De Eindhovense club heeft zijn definitieve spelersselectie compleet. Het betekende onder meer dat Ola Toivonen toch bij PSV blijft.
Profielfoto van
Geschreven door

Over de deadlinestress die bij het sluiten van de transfermarkt om de hoek komt kijken heeft Marc van Hintum, tot voor kort technisch directeur bij Willem II, nog wel wat anekdotes: "Vorig jaar moesten we op het laatste moment naar het ziekenhuis toe voor een handtekening."
OnzekerHij doelt hiermee op Danny Schreurs, hij ging vorig jaar op het laatste moment over van Willem II naar MVV. Van Hintum: "Zijn vrouw lag op dat moment te bevallen, dus we moesten zijn handtekening gaan halen in het ziekenhuis."
Dat het niet alleen voor de directie van de clubs een onzekere dag is, weet Marc van Hintum zelf ook uit ervaring: "Ik kreeg tijdens een trainingskamp bij RKC Waalwijk te horen dat ik verkocht was aan Willem II. Ik was dus verkocht, zonder dat ik het zelf wist."
Toivonen en PSVVoor Ola Toivonen was het einde van de transfermarkt nog een spannende. PSV wilde hem verkopen, zolang ze nog geld aan de Zweed kunnen verdienen, maar de speler zelf wilde liever zijn contract uitdienen, dat tot medio 2014 loopt. Er wordt al over gesproken dat Toivonen bij Jong PSV zal gaan spelen als er in het elftal van Cocu geen plek voor hem blijkt te zijn.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.