Zonnestudio Hoefstraat Tilburg beschoten

8 september 2013 om 13:18 • Aangepast 22 november 2020 om 03:23
nl
Zonnestudio SunCare aan de Hoefstraat in Tilburg is in de nacht van zondag op maandag beschoten.
Profielfoto van
Geschreven door

De apotheker, die naast de zonnestudio zijn zaak heeft, zag maandagochtend dat er zeven kogelgaten in het glas van de voordeur zaten. Volgens de eigenaar van de SunCare-vestiging valt de schade reuze mee. Hij denkt eerder aan een kwajongensstreek dan aan een gerichte actie. De aanleiding is hem dan ook onbekend.
LawaaiDe politie deed maandagochtend onderzoek bij het pand, om te kijken of de gaten inderdaad veroorzaakt zijn door geweerschoten en dat bleek het geval. Ook zijn patroonhulzen gevonden. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Buurtbewoners zeggen dat ze afgelopen nacht, rond een uur, wakker werden van schoten, maar ze hebben de politie niet gebeld.

Wachten op privacy instellingen...

KwajongensstreekSunCare reageerde maandagmorgen al via Facebook op de gebeurtenis en hoopt dat getuigen zich melden.
"Zonliefhebbers! Verschillende media hebben er al over bericht: De studio is vannacht bewerkt met een luchtdrukpistool en dat heeft helaas voor aardig wat rommel gezorgd...en een kapotte deur. Béétje jammer...heb je toevallig iets meegekregen van deze kwajongensstreek? Stuur ons dan even een privéberichtje! We zijn inmiddels alweer gewoon open!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.